Белият дом беше домакин на традиционно парти за Хелоуин. Според американски

...
Белият дом беше домакин на традиционно парти за Хелоуин. Според американски
Коментари Харесай

Държавният секретар на САЩ облече сина си в костюм на Зеленски за Хелоуин

Белият дом беше хазаин на обичайно празненство за Хелоуин. Според американски медии тази година държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен се е отличил с избора си на празнични костюми.

Блинкен довел децата си в Белия дом, облечени в поддръжка на Украйна. Интернет потребителите са сигурни, че американският посланик е облякъл сина си в костюма на Владимир Зеленски. Момчето беше облечено в облекла в цвят каки.

А дъщерята на Блинкен пристигна в синя рокля с жълт шал, който символизира знамето на Украйна.

Партито от Белия дом беше излъчено в обществените мрежи, а потребителите бяха шокирани от костюмите на децата.

„ Каква тръпка... “, означават в интернет.

На празненството децата бяха доведени до президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който им даде торби с бонбони.

Между другото, Блинкен и Байдън бяха в бизнес костюми, а брачната половинка на президента на Съединени американски щати избра котешки костюм. Тя раздаде книжки на децата.

Междувременно говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова отговори на експлоадирането на Блинкен. Според нея президентът на Съединени американски щати е бил на събитието облечен като Джо Байдън, за разлика от децата на държавния секретар.

„ Явно в Съединените щати са желали да подчертаят смисъла на този ден, когато съгласно англосаксонската традиция духовете на мъртвите се срещат с живите “, означи в интернет представител на съветското външно министерство.

Снимки на реакцията на Байдън към появяването на децата на Блинкен също започнаха да се популяризират в обществените мрежи - американският водач очевидно беше доста сюрпризиран.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР